Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Waarom het vandaag het perfecte moment is om Solarguard Pro op jouw zonnepanelen te bevestigen?

Waarom het vandaag het perfecte moment is om Solarguard Pro op jouw zonnepanelen te bevestigen?
Geplaatst op 15-7-2021 door Info ADR

Waarom het vandaag het perfecte moment is om Solarguard Pro op jouw zonnepanelen te bevestigen?

Het broedseizoen gaat bijna beginnen! Vogels gaan weer op zoek naar fijne droge plekjes om hun nestje te bouwen. Mosjes, takjes, het wordt allemaal verzameld. Vanaf 15 maart begint het officieel en kom je er daarna achter dat er een vogelnest onder jouw zonnepanelen zit, dan mag je deze volgens de wet niet weghalen. Het broedseizoen duurt tot 15 juli, daarna mag je pas weer een vogelnest verwijderen.

 

Hoe werkt de Solarguard Pro vogelwering voor zonnepanelen?

De vogelwering van Solarguard Pro is een vogelwering gemaakt van gerecycled kunststof en is 15 cm lang. Wanneer je de vogelwering monteert aan de zonnepanelen zullen deze altijd op de dakpannen vallen. Er is dan geen ruimte meer voor vogels om eronder te kruipen. De klemmen waar je vogelwering mee monteert zijn erg eenvoudig te gebruiken. Hoe je dit precies doet kan je bekijken in deze video!

 

Voorkomen is beter dan genezen!

Het lijkt misschien een werkje, maar met een zaterdag ochtend of middag is het zo gepiept. Ga je liever niet zelf het dak op? Vraag dan of de zonnepaneel installateur de vogelwering wil monteren! Vogels zijn erg territoriaal. Als ze eenmaal een nestje onder je zonnepanelen hebben gemaakt, zullen ze hier ieder jaar terugkomen. Vooral kauwen zullen proberen om door de vogelwering heen te breken. Dit zijn erg sterke vogels. Voorkom dus dat vogels een nestje bouwen onder je zonnepanelen.

 

 

Gelukkig hebben wij hier een vogelvriendelijke en makkelijke oplossing voor, namelijk: Solarguard Pro

Via deze link lees je waarom vogels zich niet mogen nestelen onder jouw zonnepanelen en wat de gevolgen hiervan zijn.

Lees hier de 4 redenen waarom vogels zicht niet mogen nestelen onder jouw zonnepanelen!

 

TIP! Check even of er sporen van nestjes onder je zonnepanelen liggen. Maak het zo nodig schoon en bestel jouw vogelwering van Solarguard Pro. Na het installeren van de vogelweringen ben je ervan verzekerd dat het rendement optimaal blijft en jouw zonnepanelen beschermd zijn voor de komende broedseizoenen!

Bekijk hier ons Solarguard Pro assortiment

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen