Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Project EPDM Loran

Project EPDM Loran
Geplaatst op 11-8-2021 door Rens

Weer iemand blij gemaakt met een EPDM dak, PIR Isolatie en deklijsten! Een echte toevoeging op de professioneel uitgevoerde overkapping van Loran!

 

De reactie van Loran:

“Een heel fijn bedrijf met een top service.
Temeer omdat ik op internet met het bestellen van mijn Dak benodigdheden helemaal vast liep, ( eerste keer dat ik zelf een dak ging leggen )
Ik heb gebeld en kom de dag erna met iemand zitten en heb met Rens alles doorgelopen wat ik nodig had, een dag later kon ik alles ophalen. Tijden het leggen kwam ik een aantal isolatie platen te kort, deze werden de zelfde dag zonder hierom te hoeven vragen thuis afgeleverd ik kon zo door !! Top bedrijf . Nogmaals dank voor de geleverde service”

De producten die voor dit project onder andere gebruikt zijn vind je hieronder:

- EPDM

- PIR Isolatie

- Deklijsten

 

EPDM Dak 1

 

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen