Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Project Sneldek Rood - Ronald

Project Sneldek Rood - Ronald
Geplaatst op 8-6-2021 door Rens

Project Sneldek Rood - Ronald

Wat kan een eigen project toch mooi zijn! Dit geeft iedereen enorm veel energie, vooral Ronald. Hij is degene die dit project heeft gemaakt bij hem in de tuin!

 

Wij zijn enorm blij dat we Ronald hebben mogen voorzien van advies en de dakpannen!

 

Reactie van Ronald

“Na een zoektocht naar dakpannen (Monier Sneldek Oud Hollands Rood) ben ik bij ADR-Dakwinkel terecht gekomen. Resultaat: de meest gunstige prijs met een korte levertijd! Hier heb ik direct de bestelling geplaatst voor alle pannen. Kort daarna werd ik al gebeld met dank voor de bestelling alsook om een leverafspraak te maken. Keurig geregeld. Levering vond plaats conform afspraak.
Enkele dagen na ontvangst zijn we gestart met het plaatsen van de dakpannen, tussentijds hebben we op verzoek enkele foto's gedeeld met ADR-Dakwinkel (Melvin). Op het moment van de afwerking (gevelpannen en nokpannen) bleek er 1 gevelpan meer kapot te zijn dan dat ik zelf aan extra had besteld. Het was mij tot voor kort niet bekend dat er 4% afkeur mag zijn. Desondanks heeft ADR-Dakwinkel mij keurig netjes en snel geholpen om die laatste pan te organiseren om zo het project af te kunnen ronden. Waarvoor dank!
Samengevat: goede service en ik zou er zo nog een keer bestellen! Dat zegt al meer dan genoeg denk ik.”

 

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen