Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Solarguard Pro vogelwering voor zonnepanelen

Solarguard Pro vogelwering voor zonnepanelen
Geplaatst op 5-11-2021 door Info ADR

Onze collega kan het dak op! Met de Solarguard Pro vogelwering

 

Vrijdag 29 oktober is onze collega Melvin in samenwerking met Housecare het dak op gegaan om kennis te maken met het installeren van Solarguard Pro. De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest in het representeren en adviseren van de vogelweringen van Solarguard Pro. Nu was het tijd om dit zelf in de praktijk te gaan testen.

 

Wil jij schade, brandgevaar en rendementsverlies aan je zonnepanelen voorkomen? Kies dan voor Solarguard. Dit eenvoudig te monteren systeem zorgt ervoor dat vogels niet meer onder uw zonnepanelen kunnen komen! Hierdoor verhoogt het rendement en verminder je de kans op schade aan je zonnepanelen. Lees hier waarom het nu de beste tijd is om Solarguard te installeren.

 

Zoals Melvin zelf aangeeft:

“Ik had wel verwacht dat je niet te veel last van hoogtevrees moet hebben om Solarguard te installeren. Dat werd duidelijk toen ik eenmaal op het dak stond. Gelukkig was ik gezekerd, dat maakte het monteren een stuk eenvoudiger. De hoogte en de beperkte ruimte tussen de zonnepanelen en de dakkapel was dan ook het enige wat even wennen was. Het monteren van de vogelwering zelf ging me bijzonder makkelijk af. De clips zijn eenvoudig toe te passen en de vogelwering zit meteen stevig vast. Als je makkelijk om de zonnepanelen heen kunt werken en je hebt voldoende loopruimte dan zou ik het zeker aanraden om Solarguard Pro zelf te installeren! Voelt het niet veilig of durf je niet het dak op? Laat het dan door de professionals van Housecare doen! Zij kunnen het op een veilige en vakkundige manier voor je uit handen nemen.”

Housecare Service is een gespecialiseerd bedrijf in onderhoud en reiniging van woningen en bedrijfspanden. Zij beschikken over een groot aantal vakkundige medewerkers die altijd met veel enthousiasme voor je klaarstaan voor werkzaamheden als gevelreiniging, tuinonderhoud, schilderwerkzaamheden, glasbewassing en nog veel meer.

 

Bekijk hier onze Solarguard Pro producten om jouw zonnepanelen te beschermen tegen rendementsverlies en schade.

Voor vragen of tips kan je altijd contact met ons opnemen via onze chat, info@adrdakwinkel.nl of via 073-6900161

 

 

 

 

 

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen