Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Review montage Solarguard Pro

Review montage Solarguard Pro
Geplaatst op 12-11-2021 door Info ADR

Review Solarguard Pro vogelwering

 

Ik was al een tijdje op zoek naar vogelwering rondom mijn zonnepanelen en eerst wilde ik dit laten doen. De offertes waren erg duur en veel bedrijven gebruiken gewoon kippengaas (wat dus gaat roesten). Ik zocht echter naar een duurzame, permanente oplossing. Toen kwam ik uit bij Solarguard Pro.

 

Materiaal

De instructievideo’s van de website van ADR-Dakwinkel waren zeer eenvoudig te volgen en toen besloot ik om daar alle materialen te bestellen die ik nodig had. De 40 meter (2 dozen) vogelwering + extra hoekstukken + extra clips werden zeer snel geleverd. Het is echt aan te bevelen om extra clips te bestellen, want je kunt er beter te veel hebben dan te weinig. Soms breken ze ook af, als je net iets te veel kracht zet. Let er ook op dat je de goede maat van de clips kiest! Mijn zonnepanelen hebben een dikte van 40 mm, dus moet je ook 40 mm clips hebben. Het is logisch, maar een foutje bij het bestellen is snel gemaakt.

 

Montage

De montage van de vogelwerking ging heel gemakkelijk. Ik heb rond elke 20 cm een clip geplaatst, in plaats van om de 25 cm, omdat het bij ons nogal hard waait. De hoekstukken sluiten goed aan op de rechte stukken en zorgen voor een prima overlap tussen alle delen. Verder vind ik het heel belangrijk om veilig te werken, dus met werkschoenen met stroeve zool + veiligheidsharnas. Ik kon mijzelf steeds goed zekeren aan de stellage van de zonnepanelen.
TIP: extra tie-wraps zijn ook handig, vond ik zelf, om alles nog beter aan elkaar te krijgen. 

 

Bevindingen

Het is wel een secuur werkje, maar dan heb je uiteindelijk ook wat. Neem gewoon de tijd die je nodig hebt en werk veilig! 

 

Contact

Ik vond het mail contact met Melvin ook erg prettig: vriendelijk en duidelijk. Door deze klus zelf te doen, heb ik veel geld bespaard en ben ik weer een ervaring rijker!

 

Melvin heel erg bedankt voor je advies, klantvriendelijkheid en professionaliteit! Ik kan dus bij deze ADR-Dakwinkel echt aanbevelen om er Solarguard Pro te bestellen!

 

 

Lees hier meer over de solarguard Pro

Of bekijk ons Solarguard Pro assortiment

Voor vragen of tips kan je altijd contact met ons opnemen via onze chat, info@adrdakwinkel.nl of via 073-6900161

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen