Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Aantrekkelijke prijzen

Let op: Vanwege een hoog ziekteverzuim kan jouw bestelling vertraging oplopen. We doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen! 

Jouw dakpannen binnen
2-6 werkdagen geleverd!
Eenvoudige bestelling?
Snelle levering!
Pakket Zending Gratis
Vanaf € 100 (incl. BTW)

Review project Monier sneldek antraciet pannendak

Review project Monier sneldek antraciet pannendak
Geplaatst op 29-11-2021 door Info ADR

Weer een tevreden klant! Een vernieuwd pannendak bestaande uit de Monier Sneldek antractiet, Monier Sneldek antraciet ventilatiepan, Monier universele ruiterrol Optivent, panhaken en vorsthaken.

"Wij zijn er echt heel blij mee, ziet er supernetjes uit. Er wordt in het voorjaar nog een woning gedaan dus ga jullie zeker aanbevelen. En bedankt voor de biertjes, die hebben gisteravond wel gesmaakt!"

 

De sneldek is een tijdloze dakpan die zijn sporen heeft verdiend. Hij wordt al tientallen jaren toegepast op woningen en levert een herkenbaar, vriendelijk dak op. Behalve een prima prijskwaliteitverhouding biedt de sneldek je het comfort van jarenlange zekerheid.

LET OP! Wij adviseren altijd om minstens 4% extra te bestellen gezien de voorwaarden van de fabrikant. Dakpannen zijn fragiel waardoor het altijd goed is om een reserve te hebben.

 

 

Naast de sneldek dakpannen is er ook een Monier universele ruiterrol gebruikt. Door het toepassen van deze ruiterrol op de nokbalk maak je de bovenkant van je dak water dicht én zorg je voor een optimale ventilatie van voor het dak. Er kan voldoende lucht circuleren onder de dakpannen dank zij de dubbele ventilatiekanalen waarmee je schimmel en lekkages tegen gaat! Als laatste mogen de panhaken en vorsthaken niet ontbreken om het dak stormbestendig te maken!

Hieronder vind je de producten die gebruikt zijn voor dit dak:

Monier universele ruiterrol Optivent

Monier sneldek antraciet pan

Monier sneldek antraciet gevelpan links

Monier sneldek antraciet gevelpan rechts

Panhaak Rvs 65 X 42 mm 500 Stuks

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen