Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Review project Monier sneldek antraciet pannendak

Review project Monier sneldek antraciet pannendak
Geplaatst op 29-11-2021 door Info ADR

Weer een tevreden klant! Een vernieuwd pannendak bestaande uit de Monier Sneldek antractiet, Monier Sneldek atraciet ventilatiepan, Monier universele ruiterrol Optivent, panhaken en vorsthaken.

 

De sneldek is een tijdloze dakpan die zijn sporen heeft verdiend. Hij wordt al tientallen jaren toegepast op woningen en levert een herkenbaar, vriendelijk dak op. Behalve een prima prijskwaliteitverhouding biedt de sneldek je het comfort van jarenlange zekerheid.

LET OP! Wij adviseren altijd om minstens 4% extra te bestellen gezien de voorwaarden van de fabrikant. Dakpannen zijn fragiel waardoor het altijd goed is om een reserve te hebben.

 

Naast de sneldek dakpannen is er ook een Monier universele ruiterrol gebruikt. Door het toepassen van deze ruiterrol op de nokbalk maak je de bovenkant van je dak water dicht én zorg je voor een optimale ventilatie van voor het dak. Er kan voldoende lucht circuleren onder de dakpannen dank zij de dubbele ventilatiekanalen waarmee je schimmel en lekkages tegen gaat!

 

Als laatste mogen de panhaken en vorsthaken niet ontbreken om het dak stormbestendig te maken!

 

Hieronder vind je de producten die gebruikt zijn voor dit dak:

 

 

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen