Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Klus geslaagd? Help ook anderen

Klus geslaagd? Help ook anderen
Geplaatst op 4-8-2022 door Melvin

Klus geslaagd? Help ook anderen!

Heb je jouw klus met succes afgerond? Dat is fantastisch om te horen! We hopen bij ADR-Dakwinkel dat alles vlekkeloos is gelopen met de spullen uit onze webshop en jouw vakkundigheid! We zouden graag jouw vakkundigheid willen delen met de toekomstige klussers zodat zij goed voorbereid aan het project beginnen. Foto’s van het verloop van jouw project en het eindresultaat zijn dan ook van harte welkom. Je mag die eenvoudig naar ons toe mailen via info@adr-dakwinkel.nl of plaatsen middels een review. Vergeet daar niet jouw ervaring bij te vermelden. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden.

 

Leggen van dakpannen

Wat is er nou mooier dan het renoveren van je eigen huis? Je hebt dan zelf de touwtjes in handen en kan met trots vertellen over de behaalde resultaten! Voldoening pur sang! Ook het leggen van dakpannen hoort daar natuurlijk bij. Het is geen eenvoudige klus maar de voldoening die je er achteraf van krijgt is des te groter! Aangezien er 100 verschillende type dakpannen zijn is geen enkele pan en het leggen ervan hetzelfde. Je zou anderen er mee kunnen helpen door de ervaring als dakdekker te delen met anderen. Denk daarbij aan het leggen van Sneldek, Neroma, OVH, Nieuwe Hollander of Tuile du Nord pannen! Daarnaast is het toch fantastisch om het nieuwe dak als voorbeeld voor anderen tentoon te stellen?

 

Installeren Ventilatiepan

Aangezien er veel verschillende type dakpannen zijn, is het nooit standaard om een ventilatiepan of ander ventilatiekanaal te installeren. Meestal past de ventilatiepan vlekkeloos tussen de dakpannen, soms moet er een stukje pan ingeslepen worden. Jouw vakkundigheid kan in dit geval goed van pas komen! Zo kunnen nieuwe klanten op voorhand weten wat ze te wachten staat bij de installatie van een ventilatiepan of andere doorvoeren. Afbeeldingen van het project zijn dus van harte welkom!

 

Plaatsen Solarguard

Niet iedereen is even goed met hoogtes en met het plaatsen van vogelwering op de zonnepanelen moet je toch in de meeste gevallen het dak op. Het is dus ook van belang dat je op een veilige manier te werk gaat! We zijn benieuwd naar jouw ervaringen bij het plaatsen van de vogelwering van Solarguard Pro. Denk hierbij aan de voorbereidingen, handige tips voor veilig werken en handigheidjes bij het plaatsen.

 

Gebruik van Flexim

Flexim kun je op meerdere manieren toepassen! Het kan in de nok, in de kilgoot, bij de gevelpannen en zelfs bij het dichtmaken van een schoorsteen om maar iets te noemen. Misschien heb jij het wel voor totaal iets anders kunnen gebruiken? De veelzijdige werking van Flexim heeft veel mogelijkheden! We zijn benieuwd hoe jij het hebt toegepast en welke tips je voor anderen hebt.

 

Aanbrengen van Coating

In en rondom je huis is de kans op een lekkage altijd aanwezig. Voor de meeste oppervlakken is Fillcoat daar zeer geschikt voor! Hoewel het in de meeste gevallen op zink toegepast wordt, kan het ook zo zijn jij er andere ondergronden voor hebt gevonden! Misschien heb je wel andere manieren gevonden om het toe te passen, dit horen we uiteraard graag van je!

 

Heb je ideeën of andere suggesties?

Heb jij een toepassing waar je anderen mee kan helpen? Alle ideeën, tips en feedback zijn zeer welkom! Je mag natuurlijk ook het eindresultaat delen omdat je simpelweg trots bent op hetgeen wat je voor elkaar hebt geklust. Dat mag je van de daken schreeuwen.

Alle foto’s en verhalen zijn van harte welkom! Ook wij leren iedere dag nieuwe dingen. Dat doen we het liefste samen met jou! We zien de reacties graag tegemoet.

 

Vakkundige groet,

Team ADR-Dakwinkel.

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen