Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Type dakpannen

Jouw dakpannen binnen
2-6 werkdagen geleverd!
Pakket Zendingen voor 15:00 uur
besteld, dezelfde dag verzonden
Pakket Zending Gratis
Vanaf € 125 (incl. BTW)

Type dakpannen

Type dakpannen

Bij ADR-Dakwinkel hebben we een breed assortiment aan verschillende type dakpannen met elk hun eigen karakter en kenmerken. Momenteel kunnen sommige dakpannen slecht leverbaar zijn door grondstof schaarste en vermindering van productie. Dit zorgt ervoor dat onze voorraad online niet 24/7 up to date is. Check bij ons altijd de voorraad door ons te mailen naar info@adr-dakwinkel.nl of te bellen naar 0736900161.

OVH dakpan

Met de OVH kies je voor een klassiek puur Hollands dak. Dit is namelijk een van de meest traditionele type dakpan. De OVH dakpan wordt al eeuwen op de daken in Nederland gelegd en is een keramische dakpan waar je jarenlang op kunt vertrouwen. Binnen het type OVH dakpan kan je kiezen voor verschillende variaties zoals de Monier OVH 206, OVH Klassiek van Koramic en de Koramic OVH Vario. Daarnaast kan je ook nog kiezen tussen verschillende kleuren

 

Dakpan VHV

Ook de keramische VHV dakpan hebben we in verschillende variaties verkrijgbaar, namelijk de Monier VH-V, de Koramic VHV Vario en de Koramic VHV Klassiek. Het grote verschil is het formaat per variatie. Kenmerkend voor de VHV dakpannen zijn de V-vormige watergeleiders, ook wel wenkbrauwen genoemd. Deze maken watergeleiding op het dak een stuk gemakkelijker.

 

Oude holle dakpan

De Oude holle dakpan is al bekends sinds 1500. Dit is een dakpan met een geheel eigen karakter en lange historie. Een keramische gegolfde pan zonder sluitingen die zorgt voor een mooie welvende goot en onderscheidende uitstraling van het dak.

 

Koramic Tuile Du Nord

De Tuile Du Nord dakpannen zijn rond 1880 ontwikkeld in Frankrijk. Dit is een goed sluitende vlakke dakpan welke voorzien is van een ronde wel. Daken die gedekt zijn met dakpannen Tuile Du Nord hebben een tijdloze , evenwichtige en rustige uitstraling. Binnen ons assortiment vind je de Tuile Du Nord antraciet en rood.

 

Nieuwe Hollander dakpan

Een traditionele uitstraling, maar toch net even anders . Geheel in lijn van de Oude Holle en de opnieuw verbeterde Holle is de Nieuwe Hollander van toegevoegde waarde aan de traditionele Hollansde dakpannen. De Nieuwe Hollander valt op door zijn grootte formaat. Dit geeft daken een exclusieve uitstraling en tegelijkertijd blijft de voor Nederland kenmerkende textuur behouden.

 

Neroma dakpannen

Wanneer je kiest voor Neroma, dan kies je voor een krachtige robuuste betonnen dakpan. Dit komt door zijn opvallende uiterlijk. Jouw huis krijgt dankzij de Neroma dakpan een bijzonder accent. Dankzij de speciale afwerklaag kan je ook op deze dakpan jarenlang vertrouwen.

 

Sneldek dakpan

De betonnen Sneldekker is een dakpan al tientallen jaren veel te zien is in Nederland. Dit is een tijdloze dakpan die zijn sporen heeft verdiend. Deze betonnen dakpan levert een herkenbaar en vriendelijk dak op met een prima prijs-kwaliteitverhouding. De sneldek biedt je het comfort van jarenlange zekerheid.

 

Dakpannen bestellen bij ADR-Dakwinkel

Bij ADR-Dakwinkel beschikken we over een ruim assortiment dakpannen en zijn we bereikbaar voor vragen, tips en advies. Kom je er niet uit? Bereik ons via de chat, telefoon (073 - 69 00 161) of mail (info@adr-dakwinkel.nl)! Samen kijken we naar de beste oplossing voor de afwerking van jouw hellend dak.

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen