Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Dakfolie

Jouw dakpannen binnen
2-6 werkdagen geleverd!
Pakket Zendingen voor 15:00 uur
besteld, dezelfde dag verzonden
Pakket Zending Gratis
Vanaf € 125 (incl. BTW)
Artikelgroep - Dakfolie

Welkom op de pagina dakfolie/isolatie!

Omdat onze klantengroep veelal in de renovatie zit, hebben wij dakfolie en dakisolatie welke dampopen is. Je hoeft je dan geen zorgen te maken om schimmelvorming of een slecht isolerend dakpakket

Voor de verwerking van het product, verwijzen we je naar de verwerkingsinstructies. Mocht je er dan toch niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen!

Prijs
tot
Prijs filteren
Filter
Weergave:
Sorteren:
Dakfolie 150 Gr (75M²)

Dakfolie 150 Gr (75M²)

Op voorraad: 57 | Pakketzending
174,88 144,53 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Dakfolie

Na uitvoerige testen is er nu een damp-doorlatende folie die ideaal als aanvulling op oudere bestaande isolatie kan worden toegepast. U haalt daarbij met gemak de eisen voor subsidie of bouwvoorschriften, een toevoeging aan de Rc tot ruim 3,9 in muren en schuine daken is mogelijk.

 

Voorzien van CE keurmerk, gecontroleerde gelijkwaardigheidsverklaring ISSO en opgenomen in de databank van de overheid. www.bcrg.nl

 

SF40BB SuperFoil is opgebouwd uit 19 lagen van hoogwaardig isolatie materiaal. Gelijk aan een dubbele laag van veel andere merken. SF40BB SuperFoil Isolatie is slechts 75mm dik en is gemakkelijk te hanteren, installeren, knippen, en te plakken, volkomen veilig te verwerken zijn zonder irritaties van huid en luchtwegen – altijd makkelijk knippen met een schaar of elektrisch snijapparaat.

SF40BB is bij renovatie en combinaties met bestaande isolatie, de  meest gebruikte SuperFOIL thermische isolatie voor daken en muren.

 

Gebruik voor het afplakken van naden en aansluitingen altijd onze Supertape Spinvlies om invloed van water of weer te voorkomen.

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen