Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Let op: Vanwege de hoge aantal aanvragen en orders kan jouw bestelling vertraging oplopen. Levertijd voor rookkanalen nu 2-5 werkdagen. We doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen! 

Jouw dakpannen binnen
2-6 werkdagen geleverd!
Eenvoudige bestelling?
Snelle levering!
Pakket Zending Gratis
Vanaf € 100 (incl. BTW)

Verzending & bezorging

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 17:00 uur

Zaterdag: Op afspraak

 

Levertijden

Pakketzending: Voor 13:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. We verzenden met GLS

Dakpannenzending: 2-6 werkdagen

We hebben meer dan 1.500 verschillende producten online staan, waar het lichtste product 100 gram weegt, en het zwaarste product over de 400 kg. Ook de verschillende afmetingen maken het ingewikkeld om zo duidelijk als mogelijk een overzicht te maken voor de leverkosten en de levertijden.

 

Omdat we transparant willen zijn met onze leverkosten, hebben we in het onderstaand overzicht vermeld wat het kost om de producten te versturen. Ook staat in het onderstaand overzicht wat de levertijd is van de bepaalde producten. De hoogste transportkosten zijn leidend voor de transportkosten van de verschillende artikelen welke u in uw winkelwagen heeft staan.

Webshop - Verzending

Verzending

 

Pakketzending

Wanneer een artikel in een pakket verstuurd kan worden zal dit worden gezien als pakketzending. Deze zendingen worden met GLS verstuurd. Wanneer je voor 15:00 uur besteld dan gaan ze dezelfde dag mee met GLS! Met een zekerheid van 95% heb je de bestelling de volgende dag in huis!

 • Kosten zending: € 7,95 inclusief btw.
 • Gratis verzending vanaf: € 100,00 inclusief btw.
 • Levertijd: Voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

 

Langgoed

Alle artikelen langer dan 120 cm vallen bij ons onder de langgoed artikelen. Deze zendingen worden vervoerd door Daroni Logistics. Levertijd 2-4 werkdagen!

 • Kosten zending: € 29,95 inclusief btw.
 • Gratis verzending vanaf: € 300,00 inclusief btw.
 • Levertijd: 2-4 werkdagen

 

Rookkanalen

De artikelen rookkanalen worden vaak in meerdere pakketten of per pallet getransporteerd. Vandaar dat de verzendkosten wat hoger uitvallen dan bij gewone pakketzendingen. De pakketzendingen worden bezorgd door GLS, de palletzending door Ben Daroni Logistics. Voor deze pakketzendingen geldt: wanneer het voor 11:00 uur besteld is dan wordt het op dezelfde dag nog verzonden!

 • Kosten zending: € 14,95 inclusief btw.
 • Gratis verzending vanaf: € 350,00 inclusief btw.
 • Levertijd: 1-4 werkdagen

 

Dakpannen < Pallet

Dakpannen-orders worden in de meeste gevallen direct vanuit de fabriek besteld en geleverd. Vanwege onze grote voorraad dakpannen kunnen we je dus ook snel voorzien van dakpannen! We maken onderscheid met leveringen van een aantal stuks pallets of een compleet dak, vandaar dat we een categorie hebben met dakpannen die op een pallet verstuurd kunnen worden. Zo kunnen we je, met een aantrekkelijke verzending, snel voorzien het juiste aantal dakpannen. De pallets worden bezorgd door Daroni Logistics.

Dakpannen mogen uitgeleverd worden met 4% breuk. Houd er dus rekening mee met bestellen dat tijdens het transport 4% van de dakpannen kapot geleverd kan worden waar wij niet aansprakelijk voor zijn.

 

Het is helaas niet mogelijk om dakpannen te versturen met een pakketzending. Vandaar dat dit altijd gaat met pallettransport. Vind je de zending alsnog te duur? Wij nodigen je graag uit bij ons in ’s-Hertogenbosch waar wij je helpen bij het inladen van de pallets!

 • Kosten zending: € 90,00 inclusief btw.
 • Levertijd: Levering binnen 2 – 4 werkdagen.

 

Dakpannen > Pallet

De order dakpannen worden bij ons door Luijtgaarden BV, Daroni Logitics, of ons zelf getransporteerd. Hierdoor kunnen we je een goede indicatie geven van de levering en kan de order binnen een aantal dagen worden geleverd. De levering van een compleet pannendak inclusief toebehoren kan al worden gerealiseerd binnen 2 – 4 werkdagen. Door die flexibiliteit kunt je snel beginnen aan jouw dak!

Dakpannen mogen uitgeleverd worden met 4% breuk. Houd er dus rekening mee met bestellen dat tijdens het transport 4% van de dakpannen kapot geleverd kan worden waar wij niet aansprakelijk voor zijn.

 • Kosten zending: € 150,00 inclusief btw.
 • Gratis verzending vanaf: € 4.000,00 inclusief btw.
 • Levertijd: Levering binnen 2 – 6 werkdagen.

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen