Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Retour aanvraag

Jouw dakpannen binnen
2-6 werkdagen geleverd!
Pakket Zendingen voor 15:00 uur
besteld, dezelfde dag verzonden
Pakket Zending Gratis
Vanaf € 125 (incl. BTW)

Retour aanvraag

Bij ADR-Dakwinkel is het uiteraard mogelijk jouw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier aan de rechterzijde van deze pagina. Wij krijgen dan een melding binnen om de retouraanvraag te registeren. Vervolgens kan het pakket naar een DHL of PostNL service punt gebracht worden.

 

Je kunt het artikel retour sturen naar:

ADR-Dakwinkel B.V.

T.a.v. Retourenafdeling

De Weegschaal 7

5215MN ‘s-Hertogenbosch

 

Herroepingsrecht / Bedenktijd

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Mocht je een of meerdere producten willen opsturen die niet als pakket verstuurd kunnen worden, neem dan contact met ons op voor het exacte bedrag. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je het formulier aan de rechterzijde van de pagina invullen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

   
 
 
   
 
   
 
   
* Verplichte velden
 

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen