Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
Pakketzending via GLS

Privacy

ADR-Dakwinkel, gevestigd aan De Weegschaal 7 5215MN 's-Hertogenbosch Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

ADR-Dakwinkel

De Weegschaal 7

5215MN 'S Hertogenbosch

Nederland

0736900161

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

ADR-Dakwinkel verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over jouw activiteiten op onze website
- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
- Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

ADR-Dakwinkel verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- ADR-Dakwinkel analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
- ADR-Dakwinkel verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

ADR-Dakwinkel neemt verantwoordelijkheid op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van ADR-Dakwinkel) tussen zit. ADR-Dakwinkel gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Logic4

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

ADR-Dakwinkel bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: 30 dagen

 

Delen van persoonsgegevens met derden

ADR-Dakwinkel verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

ADR-Dakwinkel gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. ADR-Dakwinkel gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar [email protected]. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. ADR-Dakwinkel zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. ADR-Dakwinkel wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

ADR-Dakwinkel neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

Dakdekken zonder zorgen

Hé klusser! Wanneer je wel wat hulp kan gebruiken, staan wij altijd voor je klaar. Vele tevreden doe-het-zelvers gingen je voor en daar zijn we trots op! Lees hieronder onze reviews.

Bekijk reviews
“Snelle en keurige service. Dakpanboortjes hadden het zwaar te voorduren bij het boren van mijn dakpannen. Nadat ik dit gemeld had kreeg ik kosteloos nieuwe boortjes toegestuurd.“
Marc A.
“Na een offerte opgevraagd te hebben kreeg ik snel en deskundig advies. Maatwerk met een goede prijs.“
Gijs
“Goedkoper in prijs dan bouwmarkten en bouwcenter “
W.
“Erg fijn en goed geholpen. Ik had een product teveel en geen probleem, breng maar terug en het geld werd overgemaakt. Zouden nog al wat bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Top “
M. Visser
“Aanvankelijk ging er wat mis bij de verzending van de juiste facturen, maar prima service. Net zolang doorgegaan tot de juiste facturen zijn geleverd. Zeer vriendelijke mensen en zeer snelle levering van de pannen met een goed advies. Super bedankt. “
Sjef
“ Levering was niet zo snel ( zou gebeld worden als ik de bestelling af kon halen) Na enkele telefoontje, lag mijn bestelling klaar, met excuus voor de vertraging. Werd correct geholpen, kreeg nog advies mee, en mochten er vragen zijn kon ik altijd bellen. Top! “
Leo
“ Levering snel en keurig verpakt. Het was echter niet helemaal zoals bestelt. Dat kon gelukkig in het werk zonder probleem opgelost worden. “
Hans
“ Site werkt goed, ze hebben een hoop op voorraad. Binnen 2 uur na bestelling kreeg ik al een bevestiging dat het onderweg was. Netjes geleverd en in uitstekende staat. Ik woon in Spanje waar dingen gewoon niet 'bestaan' of niet leverbaar zijn. Dus om in Nederland een site te vinden die alles zo goed heeft geregeld is super! Ik was in Nederland op bezoek, maar voor de toekomst zou het fijn zijn als ADR ook in de rest van Europa zou leveren! “
Dike
“ Deze ergonomisch perfecte kniestukken werken uitstekend als aanvulling op mijn lieslaarsen. Zeer snel geleverd en goed verpakt. “
Frank
“ Ik had een paar dakpannen nodig, maar wist totaal niet welke ik moest hebben. Dankzij het live contact via de site kon ik foto's en maten sturen en werd mij direct een link gegeven naar de juiste soort. Met drie werkdagen had ik ze binnen aan de andere kant van het land, uitstekend gedaan. “
Colin
“ Top service met snelle levering. Duidelijke bestelsite. Alles bij elkaar zeer tevreden over de producten, service en levering. Ga vooral zo door. ?? “
Willem
“ Ik heb coating voor de dakgoot besteld en zeer tevreden !! Snelle levering en een nette prijs. “
Sander
“ Super geholpen en geadviseerd door Melvin , ik kon ook meteen mijn artikelen meenemen. Dit bedrijf denkt echt met je mee. “
Alex
“ Zeer snelle service. Het product werd zeer goed voorgesteld op de website en doet wat het moet doen. De paste was heel makkelijk te bewerken. De nokpannen liggen opnieuw keurig vast. Top! “
Geert
“ Er wordt meegedacht, meegekeken en professioneel geadviseerd. Fantastische persoonlijke service. Perfecte snelle levering. Meer dan tevreden. “
Els
“ Ik heb een schoorsteen kap besteld voor houtstook met 4 sleuven aan de zijkant alles wat de beschrijving zegt klopt en ik steek nu met plezier mijn open haard aan “
Krapels
“ Fast and professional assistance! “
Bjorn
“ Snelle levering tegen zeer concurrerende prijzen! Een aanrader als je snel om dakpannen verlegen zit. Overzichtelijk bestelproces van webshop tot aflevering. “
Alice
“ Vlot verloop van bestelling tot levering. Na ongeveer een weekje had ik mijn spullen thuis . Ik heb een dubbel geïsoleerde buis besteld en attributen. De dakdoorvoer was niet voorradig, maar een week later werd deze nageleverd . De vraag over de stormkraag is vlot beantwoord. Kortom , een goede ervaring met bestellen via de site , bij een winkel die ik voordien niet kende . “
Peter
“ Schoorsteen veeg set besteld. Goed product en super snelle levering. Zeer tevreden. “
Henk
“ Voor de tweede keer besteld en weer de volgende dag geleverd. Deze keer een kapot item erbij maar dit werd uitstekend opgelost door ADR dakwinkel. Aanrader! “
Dennis
“ Voor bladvangers in de goot hoef je niet te verder zoeken, prima prijzen en snelle levering “
Frans
“ Prima doorzoekbare web winkel , snelle en duidelijke reactie op bestelling. Vlotte levering. Vriendelijke reactie op een vraag om verduidelijking “
Fons
“ Uitstekend geholpen met de keuze van dakpannen, hele snelle reacties en geleverd binnen de gewenste termijn! Top service! “
Marianne
“ ik ben erg goed geholpen zowel op de site als in hun winkel. vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede adviezen gehad. denken perfect mee! een aanrader!!!! “
Cor
“ Solarguard Pro besteld voor mijn nieuwe zonnepanelen. Hieronder zat na de eerste week al meteen een nest van vreselijke duiven. Enorm veel last van tijdens het thuiswerken dus gezocht naar een blijvende oplossing. Het is inmiddels geinstalleerd en ziet er tip-top uit. Erg tevreden mee. Snelle levering! “
Mintes
“ Goede snelle service en zijn ideale ventilatie pannen. Passen perfect en we hebben ze meteen laten plaatsen. Zeer tevreden “
Claudia
“ Aanvankelijk wilden we het artikel bestellen via bol.com, maar we ontdekten dat het aanzienlijk goedkoper was om het rechtstreeks bij uw zaak te kopen en daar hebben we geen spijt van. 100% tevreden! “
Aart
“ Overzichtelijke webshop, soepel bestelproces, en snelle levering van degelijke producten. Toen bleek dat de beoogde toepassing niet optimaal was werd door de behulpzame helpdesk aktief meegedacht en resterend materiaal zonder problemen teruggenomen (dikke pluim voor klantvriendelijkheid!). “
Guido
“ Goed produkt voor een super lage prijs, ik bedoel wel 20Euro goedkoper als de bouwwinkel Snel geleverd en top service “
Francisco
“Prima bedrijf. Mooie website met uitleg over producten en filmpjes hoe te gebruiken. Bestellen was makkelijk en super snel geleverd. Product makkelijk te verwerken nu afwachten hoelang het meegaat maar dat komt goed is mijn eerste indruk. “
Bekkum
“Pakket Flexim besteld. Had een strip van iemand meegekregen en gebruikt. Werkt super! Heb wat dakprojecten staan waarbij ik dit goed kan gebruiken. Site overzichtelijk, bestelling verliep soepel en paar dagen later pakket ontvangen. Aanrader! “
Goedgebure
“Enorm goed geholpen door deze mannen. Weten goed waar ze het over hebben en denken mee in oplossingen! Erg fijn dat ik langs kon komen en dat alles tevens voorradig was en ik het direct mee kon nemen “
Van der Pol

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen