Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Sneeuwschuiver

Prijs
tot
Prijs filteren
Filter
Weergave:
Sorteren:
Sneeuwschuiver metaal Hollands Model Exclusief Steel

Sneeuwschuiver metaal Hollands Model Exclusief Steel

Ruime voorraad
- Afmeting: 450 x 250 x 1.25 mm - Verzinkt staal - Eenvoudig te installeren steel - Licht gebogen met sneeuwrand - Geschikt voor een steel met een diameter van 28mm
12,15 10,04 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Sneeuwschuiver

Sneeuwschuiver metaal kopen bij ADR-Dakwinkel

Wat kan verse sneeuw toch mooi en sprookjesachtig zijn, vooral in de ochtend wanneer er nog nauwelijks mensen de straat op zijn geweest. Totdat de dag begint, het verkeer toeneemt en de sleetjes van de zolder af worden gehaald. De aangetrapte sneeuw en ijzige modder kunnen dan gevaarlijk glad worden op het trottoir, de oprit of de parkeerplaatsen. Voor de veiligheid is het daarom beter om de sneeuw snel weg te halen en daarna strooizout te strooien. Aan het werk dus!

 

Sneeuwschep metaal beter dan kunststof

De meeste kunststof sneeuwschuivers die in Nederland verkrijgbaar zijn, zijn niet geschikt voor het Hollandse winterweer. De aangetrapte en bevroren sneeuw laat zich niet makkelijk verwijderen. VenturaHolland heeft een metalen sneeuwschep ontworpen dat licht gebogen en veerkrachtig is om losse sneeuw te scheppen, maar dat stevig genoeg is om plakkende sneeuw los te schrapen.

 

Hoe onze sneeuwschuiver te gebruiken?

Wij verkopen onze sneeuwscheppen zonder steel. Dit doen we omdat dit de verzending een stuk sneller en eenvoudiger maakt. Om de sneeuwschuiver te monteren is een houten bezemsteel met een diameter van … voldoende. Deze steel schroef je vast aan de sneeuwschuiver. Eenmaal vast kan je er jaren mee voorruit. Sneeuwschuiven ruimen kan fysiek best een zwaar klusje zijn. Om blessures te voorkomen til je vanuit je knieën en niet vanuit je rug. Houd je rug recht en laat je onderlichaam het zware werk doen.

 

Tips bij het sneeuwruimen!

  • Begin op tijd met sneeuwruimen! Sneeuw waar al over heen is gelopen of gereden is veel vaster en moeilijker om weg te halen. Daarnaast kan een dun laagje sneeuw ‘s nachts veranderen in ijs waardoor het in de ochtend extra glad is. Je buurman, buurvrouw, post- en pakketjes bezorger zullen je dankbaar zijn!
  • Begin bij de voordeur en schuif de sneeuw naar links of rechts om een veilig pad te creëren. Een sneeuwvrij pad naar de brievenbus, vuilcontainer, schuur en stoep is het belangrijkste.
  • Zorg voor sterke en goede gereedschap. Dit maakt sneeuwschuiven een stuk makkelijker en minder zwaar. Bij ADR-Dakwinkel bestel je een sterke slijtvaste sneeuwschuiver van metaal waar je met gemak grote hoeveelheden sneeuw verwijdert. Bestel jouw sneeuwschuiver ook op tijd, want zodra de eerste sneeuwbuitjes beginnen schiet de vraag naar sneeuwschuivers extreem omhoog.
  • Door strooizout te gebruiken, voorkom je dat ontdooide sneeuw aanvriest. Het beste is om nieuwe sneeuw meteen weg te halen. Daarna kan er gestrooid worden.

 

Kwaliteit van de Ventura sneeuwschuivers

De Ventura sneeuwscheppen uit ons assortiment zijn gemaakt van verzinkt staal. Hierdoor voelen ze licht aan, maar zijn ze erg stevig. Het model is licht gebogen en veerkrachtig zodat je gemakkelijk losse sneeuw kunt scheppen, maar ook aangevroren sneeuw kunt wegschrapen.

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen