Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Betaling

We proberen het betalen zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken! Zo maken wij gebruik van Mollie, waar je eenvoudig met IDEAL kan betalen. Betaal je liever via Paypal of Afterpay, dan is dat ook geen enkel probleem. Voor zakelijke klanten hebben we zelfs een mogelijkheid om op rekening te kopen! Ontdek hieronder de mogelijkheden.

 

iDEAL

Je betaalt tijdens het bestelproces eenvoudig online via je eigen bank en we nemen je bestelling direct in behandeling. Dit alles wordt ondersteund door onze partner Mollie.

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere bedrijven bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, verkeersboetes, etc…

 

Kosten per transactie: Gratis

Riverty

Riverty – Achteraf betalen voor consumenten (NL)

Riverty voert voor ADR-Dakwinkel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via Riverty ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan Riverty. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met Riverty? Ga dan naar de website van Riverty.

Kosten per transactie: € 3,05 inc. btwPaypal

Gemakkelijk online betalen.

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen. Met PayPal betalen, betekent dat je alleen de inloggevens van je rekening nodig hebt.

Kosten per transactie: € 3,05 inc. btw

Bancontact

Bancontact is een betaalmethode van Bancontact Payconiq Company. Bancontact bepaalt de infrastructuur van een elektronische betaling, alsook de regels voor de verschillende spelers.

Vooreerst is er uiteraard de bank, maar ook de terminalleverancier, de payment service provider, de acquirer en het betaalschema, zoals Bancontact, spelen een rol. Dankzij de samenwerking tussen de verschillende spelers kunt u makkelijk betalen in de winkel, in een webshop of gewoon met uw smartphone. En bovendien in alle veiligheid. Benieuwd wie de verschillende spelers zijn en hoe een elektronische betaling praktisch verloopt? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder.

 

Kosten per transactie: Gratis

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen