Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Hellende daken

Artikelgroep - Hellende daken

Op deze pagina kun je al onze producten vinden binnen de categorie hellende daken. Van losse producten voor het renoveren van bijvoorbeeld jouw nok, tot alle benodigde producten voor een compleet nieuw dak!

Heb je advies nodig, of kom je er niet uit, ga dan naar de pagina keuzehulp of neem contact met ons op!

Alles voor het hellend dak bij ADR-Dakwinkel

Als dakmaterialen specialist bieden we een ruim en compleet assortiment aan voor het schuine dak. hoogwaardige producten van merken zoals Monier en Flexim voor voordelige prijzen. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? Dan helpen wij je graag op weg!

 

Dakpan vastzetten met panhaken of vorsthaken

Wist je dat het belangrijk en verplicht is om jouw dakpannen goed te bevestigen? Het zal je wel niet ontgaan zijn, maar het weer zorgt voor steeds meer schade aan daken. Dit is te voorkomen door jouw dakpannen goed te bevestigen middels bevestigingsmaterialen zoals spenglerschroeven of panhaken en vorsthaken!

 

Dakpannenverf coating

Bescherm en vernieuw jouw betonnen of terracotta dakpannen met Dac Hydro D. Dit is een dakpannenverf die een fraai uiterlijk combineert met langdurig kleurbehoud en bescherming. Deze dakpan coating / verf is te verkrijgen in 3 kleuren: leisteen, rood of zwart. Zorgt voor een gladde, decoratieve finish met duurzame kleur en glans.

 

Daksysteem componenten

Onder daksysteem componenten vind je alle accessoires om jouw dak compleet te maken. Van universele ruiterrollen voor het ventileren van de nok tot kilgoten op rol en roofguard dapvoetproefiel om vogels te weren. Alles om de kwaliteit van jouw dak te verbeteren en beschermen.

  • Vogels weren met duivenpinnen, roofguard dakvoetprofiel en vogelschroot
  • Nok ventileren met Monier en Klöber universele ruiterrol
  • Waterdicht en ventilerend resultaat met schuimstroken voor jouw dakkapel of kilgoot

 

Nokvorsten of kilgoot dichten met Flexim dakmortel

Flexim dakmortel is bedoeld om openingen in het dak zoals bijvoorbeeld bij de nokvorsten, kilgoot of dakraam af te dichten. Flexim is erg eenvoudig in gebruik is en bij gebruik van de flexim tools een professioneel resultaat geeft. Dankzij de elasticiteit van de dakmortel is het bestand tegen weersinvloeden en scheuren. Binnen ons assortiment vind je voordelige pakketten met combi korting om voorbereid aan de slag te gaan met jouw Flexim klus. Daarnaast schreven we een blog met instructies hoe je een nokvorst met Flexim dakmortel renoveert om jou op weg te helpen.

 

Hout voor het dak en constructie

Als dak specialist hebben we natuurlijk een uitgebreid assortiment aan vurenhout, zoals dakbeschot, panlatten, tengels, balken, OSB platen, underlayment en ruiterbalken. Voor advies en vragen kan je altijd contact opnemen.

 

Dakisolatie schuine dak buitenzijde

Je dak isoleren is een belangrijk onderdeel van een duurzaam huis, maar hoe pak je dit aan? Wij bieden in ons assortiment isolatie aan voor de buitenzijde van het dak. Isoleren vanaf de buitenzijde heeft namelijk een aantal voordelen:

  • Je isoleert beter
  • Dak is beter beschermd tegen vocht en uitzetting
  • Geen ruimteverlies
  • Binnen weinig last van verbouwing

Wij bieden A en B keus Pir Isolatieplaten aan.

Dakshingles voor jouw tuinhuis of overkapping

Het gebruik van dakshingles wordt steeds populairder in Nederland. Vaak worden deze gebruikt voor de daken van een tuinhuis of overkapping. Dakshingles zijn erg eenvoudig aan te monteren en geven een mooie decoratieve uitstraling. Wij schreven een blog met daarin een stappenplan over hoe je dakshingles op het dak van jouw tuinhuis of overkapping monteert.

 

 

Bij ADR-Dakwinkel vindt je niet alleen een ruim aanbod voor dakgoten. Je kunt bij ons ook terecht voor een ruim assortiment waterafvoer of deklijsten. Daarnaast denken we met je mee in oplossingen voor het schuine dak. Kan je een product niet vinden ? Of zoek je een andere maat? Geen probleem wij denken in oplossingen en helpen je graag op weg met jouw project. Dus neem gerust contact met ons op via de chat, telefoon of mail

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen