Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Dakpannen

Jouw dakpannen binnen
2-6 werkdagen geleverd!
Pakket Zendingen voor 15:00 uur
besteld, dezelfde dag verzonden
Pakket Zending Gratis
Vanaf € 125 (incl. BTW)

Dakpannen

Dakpannen kopen bij ADR-Dakwinkel

Binnen ons assortiment vind je de meest voorkomende type dakpannen in Nederland en België. Zoek je naar een voordelige sterke dakpan? Dan zou een beton dakpan, zoals de Neroma of Sneldek een goede keus kunnen zijn.

Dakpannen vervangen

Een schuin dak ziet er mooi uit én het heeft het ook weinig onderhoud nodig. Wel is het goed om je dak af en toe na te (laten) kijken, zeker na een flinke storm. In deze blogpost leggen we je uit waar je op moet letten wanneer je jouw dak controleert en hoelang een pannendak gemiddeld meegaat. Merk je dat je pannendak aan vervanging toe is? Wacht hier niet te lang mee om schade of lekkage te voorkomen. Het pannendak heeft namelijk een positieve invloed op de waarde van jouw huis.

Bestel jouw dakpannen hier online

Wij leveren de juiste dakpannen indien voorradig bij jouw thuis binnen 2 tot 6 werkdagen! Bestel Gemakkelijk bij ADR-Dakwinkel gemakkelijk en snel online.

Keramische dakpannen

Waarom voor keramische dakpannen kiezen? Van oudsher staan dakpanfabrieken veelal langs rivieren, zoals de Maas, de Rijn met zijrivieren, IJssel, Waal en de Schelde. Hier is het aanslibsel en oude zeeklei te vinden dat nodig is voor de fabricatie van keramische dakpannen. Monier en Koramic gebruiken zorgvuldig geselecteerde kleisoorten, waaronder de hoogwaardige Westerwald klei. Binnen ons assortiment vind je twee keramische basismodellen van Monier, Koramic en Nelskamp. Dit zijn de holle en de vlakke dakpan. Elk model heeft zijn eigen technische en esthetische karakteristieken. Daardoor is voor elke dakvorm een passende dakpan te vinden.

Betonnen dakpannen

Waarom voor een betonnen dakpan kiezen? Betondakpannen bieden jarenlang esthetische betrouwbaarheid en worden gekwalificeerd als het meest milieuvriendelijk. Binnen ons assortiment vind je de Monier Sneldek en Neroma dakpannen. Deze zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen: zand, cement en water en worden gekleurd met een natuurlijke ijzeroxide. Dit zorgt ervoor dat de kleur lang behouden blijft. Met deze samenstelling is het gebruik van een oven niet nodig bij het uitharden van de betondakpan. Hierdoor wordt energie bespaart en de uitstoot van CO2 verminderd. Bij pannen met een Glazuron afwerking wordt er een extra laag aangebracht die bestaat uit fijn zand, voorzien van kleurstoffen op basis van ijzeroxides. De gladde Glazuron afwerking zorgt voor een jarenlang kleurbehoud.

Dakpan vastzetten

Wist je dat het belangrijk en verplicht is om jouw dakpannen goed te bevestigen? Het zal je wel niet ontgaan zijn, maar het weer zorgt voor steeds meer schade aan daken. Dit is te voorkomen door jouw dakpannen goed te bevestigen middels spenglerschroeven of panhaken en vorsthaken!

Wil je weten welke panhaken je nodig hebt? Klik de juiste type dakpan aan en vind de panhaak onder het kopje accessoires. Mocht je een andere panhaak of vorsthaak nodig hebben, dan is dit geen enkel probleem, neem dan even contact met ons op via de chat, telefoon of mail!

Dak- schade formulier op afstand

Via deze pagina kun je jouw benodigdheden op afstand bij ons regelen. Na invulling van onderstaande schadeformulier, ontvang je binnen 24 uur een offerte. Na akkoord offerte en ontvangst betaling  gaan we direct aan de slag. Je ontvangt via mail een verzendbevestiging van jouw bestelling.

Let op: Upload duidelijke en scherpe foto’s van de voor- en achterkant van de betreffende dak of gevelpan. Graag ontvangen we foto’s waarin een meetlint of meetlat te zien is naast de dakpan in de breedte en lengte. Op deze manier kunnen wij sneller de juiste dakpan aanbieden. 

ADR-Dakwinkel Serviceformulier - dakpannen

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen