Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Over ADR-Dakwinkel

Maak kennis met ADR Dakwinkel!


Ons verhaal

ADR is de onestop shop op het gebied van daken, rookkanalen en waterafvoer! Wij supporten de consument met tips, advies en totaalpakketen voor het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Bovendien geeft het een voldaan gevoel wanneer je zelf een klus hebt verricht. Vanuit dat standpunt is ADR-Dakwinkel opgericht. Wij bieden de consument kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs aan zodat elke doe-het-zelver op het dak aan de slag kan!


Wie zijn wij?


Opgeteld hebben we tientallen jaren aan kennis binnen de bouwwereld. Deze kennis delen we graag! Het motiveert ons om de klussers te voorzien van de juiste informatie waardoor ze goed voorbereid aan de slag kunnen. We zijn werkzaam in een informele branche en spreken onze klanten op een toegankelijke manier aan. Op deze manier maken we onze communicatie laagdrempelig en begrijpelijk.


Er gaat hier geen dag voorbij zonder humor en creativiteit. De positieve sfeer op de werkvloer zorgt voor een gemotiveerde werkomgeving waardoor we de klant enthousiast en hulpverlenend te woord kunnen staan.

 

 

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08:00 – 17:00 uur

Vrijdag: 08:00 – 16:30 uur

Zaterdag: Op afspraak

Zondag: Gesloten

 

Klantenservice

E-mailadres: info@adr-dakwinkel.nl

Telefoonnummer: 073 6900161

Whatsapp: 073 6900161

 

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen