Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Dakvoetprofiel

Jouw dakpannen binnen
2-6 werkdagen geleverd!
Pakket Zendingen voor 15:00 uur
besteld, dezelfde dag verzonden
Pakket Zending Gratis
Vanaf € 125 (incl. BTW)

Dakvoetprofiel

Prijs
tot
Prijs filteren
Filter
Weergave:
Sorteren:
Ventura Roofguard Dakvoetprofiel | 125 mm | 1 meter

Ventura Roofguard Dakvoetprofiel | 125 mm | 1 meter

Op voorraad: 279 | Pakketzending
5,86 4,84 Excl. BTW
Combi-Deal Ventura Roofguard Dakvoetprofiel 125 mm | 10 meter set + Schroeven
62,63 -10%
56,37 46,58 Excl. BTW
Combi-Deal Ventura Roofguard Dakvoetprofiel 125 mm | 12 meter set + Schroeven
74,34 -10%
66,91 55,30 Excl. BTW
Combi-Deal Ventura Roofguard Dakvoetprofiel 125 mm | 14 meter set + Schroeven
86,06 -10%
77,45 64,01 Excl. BTW
Weergave:
Sorteren:
Filter

Dakvoetprofiel

Dakvoet

De onderkant van een hellend dak (pannendak) wordt ook wel dakvoet genoemd. Dit is het laagste punt van het dak dat uitloopt in de dakgoot of plat dak. De dakvoet moet goed beschermd worden tegen weersinvloeden zoals opspattend water en uv-straling. Daarnaast is het belangrijk dat er geen ongedierte en vogels onder de dakplaten kunnen komen. Dit kan voor lekkages zorgen en verzwakking van de dakconstructie. Om het dak in goede conditie te houden moet er voldoende ventilatie zijn om condensvorming te voorkomen. Dit bereiken we niet door de dakvoet compleet af te sluiten. Hiervoor hebben wij een andere oplossing binnen ons assortiment. Roofguard dakvoetprofiel! Bied bescherming en voldoende ventilatie.

 

Vogels onder dakpannen

Vogels zoeken ieder jaar weer een droog en warm plekje voor hun nestjes. Mussen hebben vaak een favoriet plekje onder dakpannen. Ze bouwen een nestje met isolatiemateriaal, of halen wat isolatie weg voor extra ruimte. Dit kan zorgen voor lekkages. Naast schade word je ook niet vrolijk van de geluidoverlast waar je dag in dag uit mee te maken krijgt. Kortom een vogelnest onder dakpannen wil je niet! De juiste vogelwering kan veel problemen voorkomen. De Roofguard dakvoetprofiel is uitgevoerd met flexibele kammen die naden en kieren afsluiten tegen vogels en ongedierte. Daarnaast kunnen vogels ook een vogelnest in de dakgoot maken. Hier hebben we de Poly-net Gootdrain als oplossing voor. Een bladvanger en vogelwering in één! Tegenwoordig zien we op steeds meer daken zonnepanelen liggen en ook dit is een favoriet plekje aan het worden voor vogels. Hiervoor gebruik je de Solarguard Pro vogelwering om jouw zonnepanelen te beschermen.

 

Roofguard Dakvoetprofiel, dé vogelwering voor jouw dak

Ventura Roofguard is ontworpen om vogels, knaagdieren en ander ongedierte te weren onder jouw dakpannen. Daarnaast wordt de dakvoet van jouw dak beschermt tegen opspattend water. De flexibele pinnen vorm zich naar het model van de dakpan, zodat alle kieren en naden beschermd zijn. Ten slot is het monteren van de Ventura Roofguard dakvoetprofiel erg eenvoudig en snel. Niet te vergeten ook onderhoudsvrij!

 

 

Ventura Roofguard dakvoetprofiel set 12 meter inclusief schroeven

De dakvoetconstructie bescherm je tegen regen en andere weersinvloeden met de Ventura Roofguard dakvoetprofielen. Op deze manier wordt het dak aan de onderzijde op een esthetische fraaie manier afgewerkt. Daarnaast voldoet het dakvoetprofiel aan de technische eisen van het Bouwbesluit.

 

 

Bestel vogelwering voor het hellend dak online bij ADR-Dakwinkel

ADR-Dakwinkel beschikt over een uitgebreid assortiment vogelwering producten zoals onder andere het Solarguard Pro systeem voor zonnepanelen en Ventura Roofguard voor het hellend dak. Bestel hier de hoge kwalitatieve producten bij ADR-Dakwinkel.nl of neem voor meer informatie contact met ons op via de chat, telefoon: 0736900161 of mail: info@adr-dakwinkel.nl.

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen