Inloggen
Bouwmandje
Groot assortiment voorradig
One-stop-shop
Pakketzending via GLS

Vacatures

Jouw dakpannen binnen
2-6 werkdagen geleverd!
Pakket Zendingen voor 15:00 uur
besteld, dezelfde dag verzonden
Pakket Zending Gratis
Vanaf € 125 (incl. BTW)

Vacatures

Werken bij Fitwinkel

Over ADR-Dakwinkel

ADR-Dakwinkel is de one-stop-shop op het gebied van daken, rookkanalen en waterafvoer! Wij supporten de consument met tips, advies en totaalpakketen voor het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Bovendien geeft het een voldaan gevoel wanneer je zelf een klus hebt verricht. Vanuit dat standpunt is ADR-Dakwinkel opgericht. Wij bieden de consument kwalitatief goede producten tegen een betaalbare prijs aan zodat elke doe-het-zelver op het dak aan de slag kan!

Opgeteld hebben we tientallen jaren aan kennis binnen de bouwwereld. Deze kennis delen we graag! Het motiveert ons om de klussers te voorzien van de juiste informatie waardoor ze goed voorbereid aan de slag kunnen. We zijn werkzaam in een informele branche en spreken onze klanten op een toegankelijke manier aan. Op deze manier maken we onze communicatie laagdrempelig en begrijpelijk.


Er gaat hier geen dag voorbij zonder humor en creativiteit. De positieve sfeer op de werkvloer zorgt voor een gemotiveerde werkomgeving waardoor we de klant enthousiast en hulpverlenend te woord kunnen staan.

 

Waar het begon

In 2021 is ADR-Dakwinkel live gegaan. Vanaf dat moment hebben we al vele klanten mogen helpen bij hun klus! We hebben een assortiment samengesteld bestaande uit producten van hoge en professionele kwaliteit. Daarnaast groeien we hard, niet alleen op assortimentsniveau, maar ook qua team. Kom jij ons ook versterken?

 

Magazijn

8.000 m2 +

Artikelen

2.200 +

Collega's

30 +

Klanten

15.000 +

Ons team

De informele sfeer en cultuur is ook een beetje ons succes! We benaderen onze klanten graag op een persoonlijke manier en kijken altijd nét een stapje verder. Dit zie je ook terug binnen ons team. We helpen elkaar en iedere mening telt, op die manier komen we samen verder! In deze tijd volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Hierdoor kunnen we verder groeien en beter worden.

 

Aan de slag bij ADR-Dakwinkel

ADR-Dakwinkel is nog maar kort geleden gestart, maar in een korte tijd hebben we al veel bereikt. Om onze groei bij te kunnen houden zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's. Daarnaast staan we ook altijd open voor stagiaires die nieuwe ervaring en kennis willen opdoen. Kortom collega's en studenten die willen meegroeien!

 

Carriere Bijbaan Stage

Wij vinden het belangrijk dat

Iedereen die bij ons komt werken het goed naar zijn zin heeft en zijn doelen kan behalen. We doen dan ook graag iets extra's Fitwinkel biedt haar werknemers graag iets extra’s, maar geeft ook veel om maatschappelijk verantwoord ondernemen. In onze bedrijfsvoering houden wij rekening met het milieu en proberen we optimaal in te spelen op de sociale en persoonlijke aspecten van onze werknemers. Daarnaast zijn er natuurlijk ook onderstaande punten waarvan jij als werknemer kunt profiteren.

 

Bouwmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen